Urbanizam
19.4.2011.
naučna multidisciplinarna sfera arhitekture, koja se bavi globalnim prostornim fenomenom. Osnovna delatnost urbanizma je planiranje gradova i naselja, tačnije njihovog prostornog razvijanja i uređenja.
Pročitajte više


Dokumenta prostornog i urbanističkog planiranja su:
14.5.2011.

1. Planski dokumenti
2. Dokumenti za sprovođenje prostornih planova
3. Urbanističko-tehnički dokumenti
Pročitajte više

„Infoplan“ je multidisciplinarno preduzeće koje teži integrisanju više naučnih disciplina, prevashodno arhitekture i urbanog planiranja. Analitičkim pristupom i metodološki determinisanim procesima izrađuju se planovi i projekti od strateškog značaja. Pristup je celovit, integralan, analitičan i interaktivan. Metodološki pristup izrade planova se menja u skladu sa kontekstom i raznim drugim uticajnim faktorima, koje svaki grad poseduje kao svoj lični identitet.

Poštujući prošlost gradova i naselja, u skladu sa sadašnjim tendencijama i promenama stvara se vizija budućeg urbanističkog razvoja gradova. Na osnovu velikog urbanističkog iskustva, analizira se postojeće, definiše moguće i studiozno i odgovorno predlaže buduće. Prilagođavanjem i razumevanjem konteksta grada donose se planska rešenja koja su u skladu sa urbanističkim potencijalima i ograničenjima gradova.

Osnovni principi budućih razvoja gradova koje diktira savremeni način života i svih delatnosti koje objedinjuje jedan grad utkani su kao esencijalna načela planskog razmišljanja kojima težimo kroz izradu. Takav pristup rezultira serijom kapitalnih urbanističkih projekata koji strateški definišu budući razvoj gradova i njihovog uređenja. Uključujući i saradnike iz raznih drugih oblasti objedinjujemo zajedničku ideju kao održiv sistem sa dugotrajnim planskim urbanističkim rešenjima.

Urbanističko planiranje i projektovanje je suštinsko opredeljenje kao primarna delatnost. U proteklom periodu rađeni su prostorni i urbanistički planovi, projektovani su objekti visokogradnje i niskogradnje.

„Infoplan“ prihvata sve oblike izazova jer se oslanja na stručni kadar svih potrebnih profila koji su neophodni za izradu i najkompleksnijih zadataka.

delatnosti infoplana iz arandjelovca

Kontakt

telefon infoplana iz arandjelovca+381(0)34 720 081
email infoplana iz arandjelovcaurbanizam@infoplan.rs

Prijavite se

Uvek smo otvoreni za nove kontakte sa ljudima od relevantnog iskustva, pošaljite nam svoju biografiju
office@infoplan.rs